post

Neem jij af en toe gewoon de openbare vervoer omdat het te druk is op de weg. Of je wilt naar de stad met de auto maar je kunt totaal geen plek vinden. Het lijkt wel alsof je nooit een parkeerplaats kunt vinden. Vooral als je een in drukke stad als Den Haag woont. Je mag van geluk spreken als je ergens kunt parkeren in Den Haag. Altijd als ik met me vrienden ben nemen wij gewoon de openbare vervoer. Toch vroeg ik me altijd af hoe andere mensen wel een plek kunnen vinden om te parkeren. Ik heb toch liever dat ik met de auto naar de stad ga dan met de bus. Tot dat ik op een dag een artikel zag met als kopje ‘Parkeertarieven Den Haag‘.

logo-tripticket

UIT-JE-AUTO

In mijn vrije tijd ben ik grondig naar het artikel gaan lezen. Plotseling zag ik een zeer interessante advertentie in het artikel. Er stond UIT-JE-AUTO – Reserveer je parkeerplaats. Vervolgens ben ik gaan zoeken op hun website en zag dus echt dat je een parkeerplek kunt reserveren. Heel eenvoudig en makkelijk.

logo-montefeltro-2

Conclusie

De volgende dag besloot ik naar de stad gaan op een donderdag avond. Op donderdag avond is het altijd bom vol dus besloot ik het eens te gaan testen. Op de website kan je online een parkeerplaats reserveren. Je geeft een locatie door met datum/tijd. De betalingen moest ik ook online doen wat heel erg prettig voor mij was. Zeker een aanrader voor de mensen die geen parkeerplek kunnen vinden in Den Haag.