post

Ben jij op zoek naar de mogelijkheden voor fotobehang, dan ben je bij Foto-muur.com aan het juiste adres. Hier isFoto-muur.com het mogelijk om een passende afbeelding of een mooie eigen foto om te toveren tot een geniaal behang. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een mooie afbeelding te zoeken. Deze moet wel aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen, maar dat kan je allemaal op bovenstaande site lezen.

Zodra je een mooie afbeelding heb gevonden, ga je de volgende stappen doen. Als eerste moet je de betreffend foto uploaden. Hierna moet je de juiste maten invullen en als derde kan je deze afbeelding gaan versturen. Elke stap staat duidelijk op de betreffende site vermeld. Op deze manier kan jij zeer uniek behang bestellen en voor de prijs hoef je dit zeker niet te laten. 

Dankzij Foto-muur.com, hebben wij een zeer gezellige woonkamer gekregen

Foto-muur.comToevallig dat ik een tijd geleden naar de dokter moest. Hier was ik gelukkig al een tijd niet geweest.  Het viel ij meteen op dat de wachtkamer was verbouwd. Mijn oog viel op een muur waarop een enorme mooie foto van de stad New York was geplakt. Best wel apart en het leek net dat ik daar aanwezig was. Tijdens het wachten heb ik het behang goed bekeken. Zoiets zal mij ook wel leuk lijken in onze woonkamer, maar dan wel met een andere afbeelding.

Zo brutaal als ik was, heb ik bij de receptie nagevraagd waar je dat behang zal kunnen kopen. De assistente gaf mij de site van Foto-muur.com door. Thuis gekomen meteen achter de computer gaan zitten. Op deze site zag ik inderdaad geweldig mooie afbeeldingen staan. Meteen heb ik de juiste maten opgenomen, een mooie afbeelding gezocht en de bestelling de deur uit gedaan. Nog even wachten en dan kan ik genieten van een mooi strand op de muur van mijn woonkamer.